fbpx

Dynasource

Een schaalbaar design system helpt Dynasource met een nieuw peer-to-peer platform voor IT professionals.

Bezoek de site
Schaalbaar design system ondersteunt Dynasource

De opdracht

Nooit meer medewerkers op de bank en altijd toegang tot talent voor nieuwe projecten? Dynasource maakt het mogelijk. Deze snelgroeiende scale-up speelt slim in op het tekort aan IT personeel in de markt door een gesloten ledenplatform aan te bieden. Het platform opent de wereld voor Microsoft en andere partners om experts en professionals binnen een gesloten netwerk uit te wisselen. Betrouwbaar en transparant, zonder tussenkomst van recruiters.

Een revolutionair concept in de IT wereld.

Online Department hielp deze startup tijdens een cruciale fase met het opzetten van een solide en schaalbaar design system, waarmee Dynasource zich in korte tijd op kan schalen naar een internationale speler in de HR markt voor IT professionals.

Aanpak

Ons UX expert team, bestaande uit designers en frontend developers, heeft ruim 1,5 jaar meegewerkt aan de strategische, interactieve en visuele ontwikkeling van het platform. Samen hebben we geleidelijk volgens het Agile UX proces gewerkt om direct feedback van gebruikers te kunnen verwerken tijdens nieuwe sprints.

Door het vastleggen van design principes en de digitale huisstijl in een schaalbaar design systeem werd de development partij in staat gesteld om het platform sneller te ontwikkelen.

Het platform is ontwikkeld op Sitecore technologie.

Resultaat
  • Product visie en documentatie van UX richtlijnen
  • Versnelde onboarding
  • Toepassing van het user-centered design proces
  • Design systeem met consequente look & feel
  • Software met een persoonlijkheid

Toekomst

Tijdens de ideation sessies zijn veel nieuwe features bedacht en getoetst. We zijn heel blij dat Dynasource ons user-centered design proces heeft toegepast en de waarde daarvan in de dagelijkse praktijk heeft ervaren. Dynasource werkt nu met een eigen team aan de uitrol van het platform in andere landen, en met succes!

Op zoek naar een UX design team om sneller te kunnen schalen?UX expert teams

Het werk van Online Department heeft enorme impact gemaakt op onze business. Ze hebben de hele user interface ontworpen, wat essentieel is voor een platform waarop partners intensief samenwerken. Als het niet werkt, krijg je geen nieuwe leden; en we zijn nog steeds heel succesvol in de markt.

Clutch review Online Department
Max Lange CTO — Dynasouce
Machiel Oskam

Machiel

Oprichter & UX Maturity Trainer

Machiel is mede-oprichter van Online Department. Als incompany trainer en facilitator is hij actief betrokken bij de customer-centered transformatie van software en technologie bedrijven. Het is zijn missie om leiders en managers te overtuigen van de waarde van design binnen alle lagen van de organisatie.

T: 06 - 24 99 35 17

Neem contact op
Contact

Haal meer uit je software en digitale business. Neem contact met ons op over:

Contact

Expert Tamara

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl
010 - 8911051

Maashaven Zuidzijde 2

3081 AE Rotterdam

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl
Plan Je Route