Nieuwe brand identity voor Powerhouse

Nieuwe brand identity, ontwikkeld in Wordpress voor de marketing website van Powerhouse.

Powerhouse werkt via haar digitale energieplatform nauw samen met bedrijven om slimme energiecombinaties te maken. Dit met een gezamenlijk doel: deze bedrijven voorzien van een passende energiestrategie en hen verbinden met het nieuwe energie-ecosysteem.

 

De vraag

Creativiteit in combinatie met data

Aan ons is gevraagd om een nieuwe marketingstrategie en website te ontwerpen en te realiseren. Op basis van verzamelde klantinzichten en scenario’s hebben wij het team van Powerhouse geholpen met een onderscheidende digitale beleving en een gebruiksvriendelijke onboarding naar het energie platform.

Boek een spreekuur

Meer leren over dit onderwerp? Ga in gesprek met een van onze experts.

Tamara

Tamara Waakop Reijers

Chief Customer Engagement 010 - 8911051
Plan je afspraak

Slideshow Items

Proces en aanpak

Met behulp van een 3-tal workshops en op basis van gevalideerde klantscenario’s hebben we de interactie en architectuur van de website kunnen ontwikkelen. Voor de website stonden twee doelen centraal; de doorstroming naar het energieplatform en het in contact komen met de experts van Powerhouse.

Om meer gebruikers aan te trekken hebben we een ‘content hub’ ontwikkeld, eveneens gebaseerd op de klantscenario’s. dit maakt de website user-centered en relevant voor de potentiële klanten van Powerhouse.

Door de strakke ontwerpen en animaties van onze designers en frontend developers hebben we de website tot leven laten komen. De website is ontwikkeld in WordPress en tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Level Level. Het team van Powerhouse was dankzij een Agile ontwikkelproces actief betrokken.

Resultaat

Versnelde onboarding naar het energieplatform
Succesvol user-centered & agile proces
Duidelijk overzicht van de beschikbare services
Inrichting van Google Analytics

Klaar voor de toekomst

De nieuwe website heeft gezorgd voor een mooie balans tussen creativiteit en data waarbij het gemak van de gebruiker niet verloren is gegaan. Met een duidelijke website structuur vindt de bezoeker eenvoudig welke oplossing het beste past. De specifieke klantpagina’s worden ondersteund door de relevante informatie en call-to-actions. Met deze vernieuwde website gaat Powerhouse verder met het veroveren van de energiemarkt en het aantrekken van innovatieve bedrijven.

Ons ontwerpproces, van concept tot development, is gericht op het creëren van een onvergetelijke gebruikerservaring voor jouw klanten.

Nieuwe marketing website voor Powerhouse Topdesk UX visie en design system

UX visie en een schaalbaar design system

Bekijk case