Zorginnovatie specialisten

Onze specialisten maken digitale producten in de zorg menselijker en gebruiksvriendelijker met human-centered design.

Zorginnovatie menselijk en toegankelijk houden

Technologische innovatie in de zorg is eigenlijk nog maar net begonnen. Digitalisering, artificial intelligence, uitwisseling van data; het gaat de komende jaren een versnelling maken. Er wordt veel in geïnvesteerd en veel over gesproken. Deze innovaties moeten het antwoord geven op het groeiende tekort aan personeel en de toenemende zorgvraag. Wij zetten ons in om bij al deze ontwikkelingen de menselijke maat in de zorg te bewaken. Is het gebruiksvriendelijk? Zijn de eindgebruikers betrokken bij de ontwikkeling en implementatie? Helaas vaker niet dan wel.

Human-centered design

We zetten de mens (de patiënten, zorgprofessionals) centraal te stellen in het hele innovatieproces. We ontwerpen en verbeteren zorgpaden, patiëntreizen en digitale zorgproducten en geven masterclasses en trainingen door het hele land om onze missie te realiseren.

In gesprek met een expert

Wil je ontdekken hoe wij digitalisering in de zorg versnellen? Vraag een adviesgesprek aan.

Tamara

Tamara Waakop Reijers

Chief Customer Engagement 010 - 8911051
Plan je afspraak

Design thinking voor de zorg

We werken met design thinking principes als basis. Deze innovatiemethode vereenvoudigt het beslisproces en de samenwerking tussen de verschillende zorginstellingen en ICT leveranciers. Het betrekken van medewerkers en patiënten en het vroegtijdig valideren van prototypes zorgt dat we efficiënt omgaan met middelen en ook succesvol kunnen opschalen.

Expert video: hoe integreer je onderzoek en design in het software development proces?
Bekijk onze campagnevideo over de impact van design op de zorg
Digitale innovatie voor de zorg

Digitaal zorgproduct verbeteren

Verhoog de productiviteit van zorgprofessionals en verbeter het gebruikersgemak voor patiënten. Onze onderzoek- en design specialisten voeren een nulmeting uit en laten zien hoe je de gebruiksvriendelijkheid direct kunt verbeteren.

UX audit aanvragen

Zorgpaden verbeteren

Je wilt leren hoe patiënten en zorgprofessionals jouw digitale diensten ervaren? Onze UX researchers zijn gespecialiseerd in het verbeteren van zorgpaden en de communicatie tussen patiënt, zorgverlener en digitale systemen.

Download whitepaper

Slimme en menselijke zorg voor iedereen

Bekijk case

Eén centraal platform voor alle apotheken en consumenten

Bekijk case

Communicatie tussen zorgverleners en patiënten

Bekijk case

ONZE PARTNERS

De digitale zorg in Nederland menselijker maken kunnen we niet alleen. Daarom investeren we in ons netwerk en werken we actief samen met partners die onze missie delen.

We geven trainingen en organiseren workshops door het hele land en natuurlijk ook online. We zijn al 4 jaar partner van de Zorgambassade en geven masterclasses tijdens events zoals Data Driven Healthcare. Het overdragen van kennis over gebruiker-centraal werken en user experience design is een belangrijk onderdeel van ons werk. We delen onze ervaringen ook graag met jou via jouw netwerk. Wil je samenwerken of onze experts inzetten voor een workshop of training? Neem contact met ons op.