fbpx

Workshop: UX Maturity

Locatie: tbc
Datum: 17 juni, 15:00 uur
Duur: 1 uur

Meld je aan

Je interne UX team opschalen? Met deze training breng je de UX competenties binnen je organisatie naar een hoger niveau.

LEER WAAR JE STAAT

Deze incompany training helpt je om UX en CX activiteiten binnen je organisatie naar een hoger niveau te brengen. Leer je waar je staat en welke competenties, rollen en tools je nodig hebt om de volgende stap te maken voor het verhogen van de klanttevredenheid en het ontwikkelen van succesvolle digitale producten en services.

Onze assessment geeft direct inzicht in waar je staat

PROGRAMMA

Vooraf aan de training maken we een assessment van de huidige situatie, zodat we actief aan de slag kunnen met de kansen en knelpunten. Omdat iedere vraagstuk net even anders is bepalen we samen het definitieve programma, maar dit zijn de vaste onderdelen:

Workshop
We gebruiken het Maturity Framework en de eerder afgenomen assessment om een analyse te maken van de kansen en de knelpunten.

Timing
Met behulp van een praktijk case houden we het proces van productontwikkeling en UX design tegen het licht. We schetsen een verbetert agile UX proces waarin de ontbrekende onderdelen worden ingevuld.

Resources & Tools
We maken een analyse van de design thinking en research methodes die nu worden toegepast. Daarbij geven we advies over het vergaren van kwalitatieve en kwantitatieve data en de vertaling daarvan naar bruikbare inzichten.

Team
Per bestaande (en de nog in te vullen rollen) creëren we een ‘multidisciplinaire team matrix’. Daarin leggen we de rollen en verantwoordelijkheden vast. We kijken ook in welke vorm UX wordt vertegenwoordigd op management niveau.

Communicatie & Governance
In het laatste onderdeel gaan we dieper in op de organisatiekant. Hoe je stakeholders kunt overtuigen en een duurzame UX operatie inricht.

De workshop wordt via Hangout, Zoom of Skype gefaciliteerd door onze UX Maturity expert. Maak een afspraak voor een intake gesprek, ter voorbereiding op de interviews en workshop met je team.

Boek een intake gesprek

WAT NEEM JE MEE?

Om te voorkomen dat er een breuk ontstaat in de gemeenschappelijke visie is het belangrijk dat leidinggevenden en beslissers aanwezig zijn bij de introductie masterclass. Aansluitend bieden we coaching- en trainingprogramma’s om de implementatie te begeleiden en UX vaardigheden verder te ontwikkelen.

De voordelen

  • Ontdek waar je organisatie staat
  • Maak de volgende stap in het toepassen van research
  • Verhoog de adoptie van UX design binnen de organisatie
  • Verhoog het niveau van customer experience
  • Verhoog het serviceniveau en de klantgerichtheid
Webinar SCRUM Academy

Meer informatie over onze workshops?
Download de brochure.
Download (PDF)

Download de 5 stappen van het UX Maturity model met de belangrijkste principes.


Het UX Maturity framework heeft ons meer inzicht gegeven in welke skills we willen ontwikkelen en welke tools we nodig hebben om meer user-centered te gaan werken.

Clutch review Online Department
Yoni Meijberg Change Agent, Topicus

Paul

UX Lead & Coach

Ik help organisaties, teams en individuele managers en UX designers om UX op een hoger niveau toe te passen door strategie aan executie te verbinden.

Neem contact op

Werk

Contact

Haal meer uit je software en digitale business. Neem contact met ons op over:

Contact

Expert Tamara

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl
010 - 8911051

Maashaven Zuidzijde 2

3081 AE Rotterdam

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl
Plan Je Route