We staan in de Emerce 100!

Marise, Growth marketeer en UX expert

Marise Kooij

Growth marketeer

Beste UX Agency van Nederland

Wij zijn trots om met jullie te delen dat wij zijn opgenomen in de Emerce 100, de lijst van beste bedrijven in e-business voor 2023! Als het eerste Nederlandse bureau met de volledige focus op UX werken wij al 12 jaar aan het gebruiksvriendelijker en menselijker maken van digitale producten als software, apps en websites. Altijd met de eindgebruiker centraal. 

Wij zijn dan ook blij opgenomen te zijn in deze lijst van beste bedrijven in e-business. Voor de eerste keer, want de categorie UX design agency is een geheel nieuwe categorie binnen de Emerce 100. De focus verschuift duidelijk steeds meer richting de eindgebruiker. Een groot verschil met 12 jaar geleden, toen Online Department werd opgericht. 

Natuurlijk blijven wij ons inzetten om samen met onze klanten digitale oplossingen te creëren en verbeteren waar zij én de eindgebruiker blij van worden, door middel van onderzoek en ontwerp. Samen maken wij impact. Lees één van onze cases of bekijk onze werkwijze om meer te leren over onze manier van werken. 

18e editie

Dit jaar brengt Emerce alweer de 18e editie van de Emerce 100 lijst uit. Hiervoor onderzochten zij hoe beslissers de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers. Bedrijven werden beoordeeld op vier criteria: kennis/knowhow, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. 

Ook is de Net Promoter Score berekend, om de klanttevredenheid en -loyaliteit te meten. Er zijn dit jaar 559 bedrijven onderzocht, verdeeld over 55 categorieën. Bekijk de gehele lijst hier

interaction design

Benieuwd wat wij doen?

Wij onderzoeken en ontwerpen voor allerlei organisaties, van klein tot groot, binnen diverse branches. Leer meer over onze aanpak en bekijk ons werk.

Bekijk onze cases

Gerelateerde artikelen

MIRO expert partner
Software analytics tools
UX binnen SCRUM proces.