Online Department ook in 2023 partner van de Zorgambassade

Machiel Oskam

Partner & strateeg

Net als vorig jaar is Online Department ook in 2023 weer partner van de Zorgambassade. Op deze manier ondersteunen we 12 talentvolle zorgprofessionals die zich buigen over de belangrijkste problemen uit de zorg. 

De Zorgambassade is dé nationale doe- en denktank voor de zorg. Verschillende spelers uit het zorglandschap hebben in het project de krachten gebundeld om samen concrete schaalbare oplossingen voor het zorglandschap te bedenken.

Begeleiding Zorgambassade op het gebied van UX en Design Thinking

We ondersteunen de ambassadeurs van de Zorgambassade op het vlak van innovatie en Design Thinking. Dat doen we met onze design experts, trainers en facilitators. Het hele jaar helpen we de deelnemers bij het ontwikkelen van concrete, haalbare zorgconcepten. Ook coachen we de teams bij het uitvoeren van aanvullend onderzoek en het testen van hun ideeën in de markt. Het blijft dus niet alleen bij plannen maken, we denken ook na over implementatie.

Lees hier meer over het programma en de belangrijke thema’s van 2023.

Zorgideeën verdienen een kans

De ambities van de Zorgambassade en ons UX-bureau liggen in elkaars verlengde: een bijdrage leveren aan toekomstbestendige zorg in Nederland. Want de urgentie van digitale innovatie in de zorg wordt alsmaar groter. De baanbrekende ideeën van de zorgprofessionals verdienen een kans om te ontkiemen. Wij dragen daar graag aan bij.

Zelf aan de slag met innovatie?

Incompany training

Specifiek voor de zorg geven we incompany trainingen om innovatie binnen zorginstellingen meer handen en voeten te geven. Met Design Thinking start je bij het probleem en ga je samen met alle belanghebbenden, als een multidisciplinair designteam, aan de slag met concrete oplossingen.

Gerelateerde artikelen

UX designer scorecard