Trots op Miro Expert-partnership

Dave

Dave de Lange

Partner - Innovation Lead

Twee jaar geleden veranderde de manier waarop we met elkaar samenwerken ingrijpend. Als creatief digital agency waren we versneld op zoek naar een platform om fysieke sessies zoals brainstorms, online trainingen en workshops, design sprints en trainingen online te kunnen faciliteren. We kwamen uit bij Miro, een tool waarmee we veel klanten en teams op interactieve en vaak ook speelse wijze mee hebben kunnen nemen in creatieve en ook complexe processen. 

Extra bijdrage aan Miro-community 

Ondertussen is Miro’en een werkwoord in bureauland, ook bij ons. We denken, ademen en doen bijna niet anders. Wat dat betreft zat the proof of the pudding écht in the eating. Miro kwam precies op het goede moment met de juiste oplossing. Templates zoals Business Model Canvas, SCRUM-boards, Kanban of het faciliteren van een design sprint staan kant en klaar in het platform om te gebruiken. Door zelf ook templates toe te voegen en kennis te delen, leverden we een extra bijdrage aan de Miro-community. 

Onze klanten profiteren mee

Onlangs zijn we Miro Expert Partner geworden. Hierdoor kunnen we klanten nog beter bedienen om tijdens online sessies in Miro hun uitdagingen aan te gaan. We mogen klantteams bijvoorbeeld ongelimiteerd toegang geven tot ons account, zodat we co-creatieprocessen, brainstorms en trainingen voor meer mensen inzichtelijk en beschikbaar maken. Ook zijn er mogelijkheden om samen met onze klanten te participeren in Miro-events. Kortom, we zijn trots op ons partnership met Miro en kijken ernaar uit om de business van onze klanten te laten groeien door nog meer creatieve en strategische ideeën en mensen online samen te brengen.

Meer weten over Miro of ons partnership?

Bekijk onze Miro Expert-pagina of neem contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

UX designer scorecard
UX Design Award 2021