fbpx

Ksyos

Ksyos, een belangrijke e-health leverancier, biedt zorg aan meer dan 1500 patiënten. Ons UX expert team ontwikkelde de nieuwe user interface.

Bezoek de site

DE CASE

Door vergrijzing van de bevolking en steeds hogere zorgkosten, staan zorgverleners onder druk; de zorg moet efficiënter en goedkoper. Ksyos biedt een online ziekenhuis, waarin huisartsen, praktijkondersteuners, medisch specialisten en paramedici samen kunnen werken aan een betere, snellere en goedkopere zorg.

Zorgverleners communiceren online voor een snellere en betere zorg

Via Ksyos kunnen ze kennis, diagnoses, behandelplannen, anamneses en foto’s uitwisselen, om zo sneller tot een passende diagnose en behandeling komen.

Aanpak

De huidige applicatie van Ksyos was verouderd en bood een versnipperd beeld van alle lopende zorgprocessen van patiënten. Zorgprofessionals hebben het druk genoeg, tijdens een consult van een paar minuten moeten ze een compleet beeld vormen van een patiënt, klacht en medische geschiedenis. Al schetsend zijn we tot een prototype gekomen dat een beter overzicht biedt van alle informatie die beschikbaar is over een patiënt.

Resultaat
  • De patiënt staat centraal, alle informatie is op één plek verzameld
  • Er is een duidelijk overzicht van alle taken die een zorgprofessional moet uitvoeren
  • Duidelijke status van alle zorgprocessen
  • Het toepassen van de nieuwe branding zorgt voor een frisse look

Toekomst

Ksyos omvat verschillende diensten in verschillende specialisaties, van cardiologie tot GGZ. Door te focussen op 2 specialismen, konden we een sterke basis neerzetten, die goed werd ontvangen door huisartsen en medisch specialisten. De prototypen werden omgezet naar visual designs en frontend templates. Het development team van Ksyos implementeerde deze. Online Department werkt nauw samen met Ksyos aan de verdere uitrol van alle specialisaties.

Wil je meer weten over onze aanpak bij e-health cases? Wat wij doen voor e-health

Het team van Online Department heeft ons geholpen onze ideeën over een verbeterde user experience te realiseren. Doordat ze veel op locatie aanwezig waren zijn ze echt een onderdeel en aanvulling geworden van ons team. Zo komen de ontwerpen snel tot leven en kunnen we testen met eindgebruikers.

Clutch review Online Department
Jiska de Wit Chief Design Officer
Contact

Haal meer uit je software en digitale business. Neem contact met ons op over:

Contact

Expert Tamara

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl
010 - 8911051

Maashaven Zuidzijde 2

3081 AE Rotterdam

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl
Plan Je Route