Carrière

De mensen bij Online Department worden gedreven door een gedeelde purpose. We zijn een digitaal ontwerpbureau met een unieke familiecultuur én groeiambities.

UX team bij Online Department

Werken bij Online Department

Om voorop te blijven lopen als digitaal ontwerpbureau investeren we veel in onze mensen. In kennis én in persoonlijke ontwikkeling. Dat nemen we heel serieus met bijvoorbeeld coaching, onze UX Gildes en maandelijkse Academies. Ieder jaar bezoeken we events van Lissabon tot New York. Maar het belangrijkste is betekenisvol werk mogen doen: voor de zorg, voor jongeren met schuld en altijd ontworpen mogen maken op basis van kwalitatief onderzoek. Want daarin zijn we heel erg principieel.

UX team

Altijd in ontwikkeling

Bij Online Department barsten we van de creatieve energie. We houden onszelf scherp door (inter)nationale workshops en seminars bij te wonen, masterclasses te organiseren en experts uit andere vakgebieden bij ons uit te nodigen. Iedere vrijdag spijkeren we onszelf bij tijdens de UX Gildes en onze eigen Academy.

De afgelopen jaren is UX design uitgegroeid tot een volwassen markt. Met ons team van 25 researchers, interactieontwerpers, user interface designers, facilitators en trainers zetten we ons naast het werk voor klanten in om samen onze missie te halen: uitgroeien tot het meest gespecialiseerde UX bureau van Nederland. Met gemiddeld 20% groei per jaar is Online Department een zelfstandige en gezonde onderneming waarbij de cultuur en het geluk van de werknemers centraal staat.

Bekijk de vacatures

Op bezoek bij Online Department

Onze creatieve huiskamer is gevestigd in het imposante Maassilo gebouw in Rotterdam Zuid. We reizen door heel het land delen om onze inzichten over de UX-markt te delen en geven we trainingen aan corporate organisaties, tech bedrijven en zorginstellingen om onze succesvolle methodes over te dragen.

Een kijkje achter de schermen bij Online Department tijdens onze kwartaal-heidag
Bekijk de video van de oprichter Machiel en Chief Customer Engagement Tamara

Trainingsbudget

Iedereen krijgt een ruim budget om trainingen te volgen in binnen- en buitenland.

Mentor

Iedere medewerker krijgt een mentor toegewezen die helpt om jouw persoonlijke groeiplannen te realiseren.

Academy

Iedere maand nodigen we vakidioten uit om meer te leren over UX, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Flexibel

Je kunt thuis werken, op locatie bij de klant, op kantoor of vanuit een koffiebar: je kiest voor je creatieve omgeving!

Ontzettend blij, trots en dankbaar dat ik bij de OD family mag werken en de komende tijd nog heel veel ga leren!

Max - Interaction designer
UX Team