UX Tools

UX tools bevat over alle methodes en technieken die nodig zijn de gebruiker centraal te stellen bij digitale productontwikkeling.

User research & Insights

Om realistisch en haalbaar advies te kunnen geven voor de toekomst, willen we weten waar je vandaag staat. We geven je inzicht in de behoeften van je klanten en concreet advies op basis van data.

Merk & identiteit

We vertalen het DNA van jouw merk naar digitale producten die problemen oplossen en impact maken op mens en maatschappij. De nieuwe identiteit en gebruikerservaring sluiten naadloos op elkaar aan.

Maak digitale producten met een persoonlijkheid

User Experience Design

Ons ontwerpproces, van concept tot development, is gericht op het creëren van een onvergetelijke gebruikerservaring voor jouw klanten. Ontwerpen, testen en valideren doen we samen met jouw klanten en alle belanghebbenden. Daardoor maken we alleen wat je nodig hebt. De magie van het ontwerp komt tot leven in de pixel-perfect uitwerking van de gebruikersinterface en verleidelijke content.

User Experience Design

Verhoog de digitale gebruikerservaring - met echte data

Educatie & Training

De wereld verrijken met betere software doen we niet alleen door het zelf te maken, maar ook door het trainen van technologie bedrijven en young professionals.

Conversie optimalisatie
Contact

Haal meer uit je software en digitale business.

Neem contact met ons op over:

Contact

Tamara

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl
Online Department

MAASHAVEN ZUIDZIJDE 2

3081 AE ROTTERDAM

010 - 8911051 Plan Je Route

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl