fbpx

Powerhouse

Nieuwe brand identity, ontwikkeld in Wordpress voor de marketing website van Powerhouse.

Powerhouse.net
Powerhouse mockups op laptop

De case

Powerhouse werkt via haar digitale energieplatform nauw samen met bedrijven om slimme energiecombinaties te maken. Dit met een gezamenlijk doel: deze bedrijven voorzien van een passende energiestrategie en hen verbinden met het nieuwe energie-ecosysteem.

Creativiteit in combinatie met data

Aan ons is gevraagd om een nieuwe marketingstrategie en website te ontwerpen en te realiseren. Op basis van verzamelde klantinzichten en scenario’s hebben wij het team van Powerhouse geholpen met een onderscheidende digitale beleving en een gebruiksvriendelijke onboarding naar het energie platform.

Mobile design Powerhouse door Online Department

Identity Powerhouse website door Online Department
Powerhouse website door Online Department
Powerhouse poster door Online Department

Het proces

Met behulp van een 3-tal workshops en op basis van gevalideerde klantscenario’s hebben we de interactie en architectuur van de website kunnen ontwikkelen. Voor de website stonden twee doelen centraal; de doorstroming naar het energieplatform en het in contact komen met de experts van Powerhouse.

Om meer gebruikers aan te trekken hebben we een ‘content hub’ ontwikkeld, eveneens gebaseerd op de klantscenario’s. dit maakt de website user-centered en relevant voor de potentiële klanten van Powerhouse.

Door de strakke ontwerpen en animaties van onze designers en frontend developers hebben we de website tot leven laten komen. De website is ontwikkeld in WordPress en tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Level Level. Het team van Powerhouse was dankzij een Agile ontwikkelproces actief betrokken.

Resultaat
  • Versnelde onboarding naar het energieplatform
  • Duidelijk overzicht van de beschikbare services
  • Inrichting van Google Analytics
  • Succesvol user-centered & agile proces
  • 8.5 waardering van een tevreden klant
Sketches voor Powerhouse door Online Department

Het resultaat

De nieuwe website heeft gezorgd voor een mooie balans tussen creativiteit en data waarbij het gemak van de gebruiker niet verloren is gegaan. Met een duidelijke website structuur vindt de bezoeker eenvoudig welke oplossing het beste past. De specifieke klantpagina’s worden ondersteund door de relevante informatie en call-to-actions. Met deze vernieuwde website gaat Powerhouse verder met het veroveren van de energiemarkt en het aantrekken van innovatieve bedrijven.

Identity Powerhouse door Online Department

Ons ontwerpproces, van concept tot development, is gericht op het creëren van een onvergetelijke gebruikerservaring voor jouw klanten.Front-end Development

Op gebied van creativiteit, expertise en toewijding heeft Online Department al onze verwachtingen overtroffen. Het resultaat is niet alleen een nieuwe website maar een hele nieuwe manier van denken om onze oplossingen, diensten en producten te presenteren.

Clutch review Online Department
Emile Berckmoes Marketing en Commerical Project Manager van Powerhouse
Machiel Oskam

Machiel

Oprichter & UX Maturity Trainer

Machiel is mede-oprichter van Online Department. Als incompany trainer en facilitator is hij actief betrokken bij de customer-centered transformatie van software en technologie bedrijven. Het is zijn missie om leiders en managers te overtuigen van de waarde van design binnen alle lagen van de organisatie.

T: 06 - 24 99 35 17

Neem contact op
Contact

Haal meer uit je software en digitale business. Neem contact met ons op over:

Contact

Expert Tamara

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl
010 - 8911051

Maashaven Zuidzijde 2

3081 AE Rotterdam

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl
Plan Je Route