fbpx

UX Experts
as a service

Onze UX experts werken on site, als aanvulling op jouw development team.

Vraag naar de mogelijkheden
UX designer

UX team per maand op- en afschaalbaar

Onze naam zegt het al: we zijn tijdelijk jouw online afdeling als je mensen en expertise zoekt om digitale producten te ontwerpen of te verbeteren. 

Onze UX research en UX design experts werken op locatie en in nauwe samenwerking met jouw teams aan de ontwikkeling van apps, websites en software applicaties. Paralel helpen we jouw organisatie om UX design effectiever en op een hoger niveau toe te passen. Samen verhogen we de digitale klantervaring en brengen we digitale innovaties succesvol naar de markt. 

UX Research experts
Neem beslissingen op basis van data om de faalkans van nieuwe innovaties te verlagen en producten te maken op basis van de werkelijke klantbehoefte.

UX design experts
Maak gebruiksvriendelijke software en apps die het leven van mensen gemakkelijker maakt. We werken volgens een proces waarbij technologie en design elkaar versterken en de eindgebruiker helemaal centraal komt te staan.

Training en coaching
Parallel aan de ontwerpfase trainen we leidinggevenden, managers en teams om UX op een hoger niveau toe te passen en te integreren binnen de IT workflows. Je organisatie gaat sneller innoveren met onze Agile en Lean UX methodes.

 

DE VOORDELEN

  • Flexibel inzetbare teams, per maand op- en afschaalbaar
  • De juiste expertise, op het juiste moment
  • Verhoog het niveau van UX Maturity
  • Geen overhead kosten
  • We trainen jouw organisatie in het toepassen van UX
Vraag naar de mogelijkheden

User Experience Design

UX design is een teamprestatie. Strategie, research, interaction design en visual design...Het zijn gespecialiseerde rollen en expertises die nodig zijn om digitaal te innoveren.

De mensen van Online Department zijn echt gepassioneerd bezig met hun vak. Ze volgen de laatste trends en zijn heel pragmatisch in hun aanpak, waarbij ze ook hun kennis en methodes overdragen binnen ANWB.

Clutch review Online Department
Coen de Heer UX Manager ANWB
Expert Tamara

Tamara

Chief Customer Engagement

Tamara adviseert software en techbedrijven over het effectief inzetten van UX binnen hun organisatie. Ze zet zich in om de kwaliteit van zorg in Nederland te verhogen met slimme en gebruiksvriendelijke digitale innovaties.

T: 06 - 24 66 49 66

Neem contact op

Werk

Contact

Haal meer uit je software en digitale business. Neem contact met ons op over:

Contact

Expert Tamara

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl
010 - 8911051

Maashaven Zuidzijde 2

3081 AE Rotterdam

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl
Plan Je Route