Breng de customer journey in kaart er verbeter de user experience

Customer Journey Map

Breng de klantreis in kaart en verbeter de gebruikerservaring — op alle contactmomenten.

Stap in de schoenen van je klant

Een customer journey map helpt je om de klantreis in kaart te brengen en creëert een helder overzicht van de klantervaring op alle digitale contactmomenten. Zo kun je snel zien op welke gebieden gebruikers vastlopen of negatieve ervaringen hebben, en daar passende oplossingen voor bedenken. Het verbeteren van die zwakke punten in de klantreis is een continu proces. We helpen jou met het verzamelen van de data, het visualiseren van de klantreis en het opstellen van een roadmap met de belangrijkste activiteiten.

JE WILT
…leren hoe klanten en gebruikers jouw producten en diensten ervaren, over een specifieke periode en over alle digitale contactmomenten.

JE KRIJGT
… een overzicht van de interacties die klanten hebben met jouw product, hoe ze de kwaliteit van jouw product ervaren tijdens het gebruik – van begin tot eind. De customer journey geeft een duidelijk beeld van bestaande problemen en verbeterpunten.

Research & Insight

Klantonderzoek is onderdeel van onze innovatie toolbox. Het is een waardevolle start van het user-centered design proces. Je leert wat de behoeften en intrinsieke motivaties zijn van jouw potentiële gebruikers, voordat je investeert in product ontwikkeling. Wat we nog meer doen:

Expert Dave

Dave de Lange

Director of User Experience

Dave is onze Lean UX expert en ontwerpt waardevolle interacties met behulp van data. Op basis van analytics en klantonderzoek voert hij samen met jouw tech- en marketingteam experimenten uit die leiden tot hogere conversie en blijere klanten.

Neem contact op met Coen

Werk

Contact

Haal meer uit je software en digitale business.

Neem contact met ons op over:

Contact

Tamara

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl
Online Department

MAASHAVEN ZUIDZIJDE 2

3081 AE ROTTERDAM

010 - 8911051 Plan Je Route

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl