User Interface Design

Zorg voor een intuïtieve ervaring en raak het hart van je klant met pixel perfect design.

Wat is user interface design?

De user interface (UI) designer – ook wel visual designer – creëert de beleving van jouw product. De UI designer vertaalt het interactieontwerp naar het visuele ontwerp van de website of applicatie, waarbij het merk en de digitale identiteit tot leven komt. We bedenken in deze fase hoe de merkpersoonlijkheid en de merkwaarden van je organisatie tot uiting komen en welke verleidingsprincipes we toepassen.

User interface designer is een gespecialiseerde rol binnen onze UX teams. Deze rol vereist kennis van de meest recente usability principes en toegankelijkheidsrichtlijnen. Parallel aan de totale beleving van de website of applicatie ontwerpen we een digitale huisstijl om een consistente beleving op alle schermen en apparaten te garanderen. Consistent gebruik van grafische elementen zoals kleuren, knoppen, lettertypes en formulieren zorgen namelijk voor meer vertrouwen bij de eindgebruikers.

De vooraf opgestelde design principes zijn leidend bij het ontwerp van de user interface. Voordat we de designbestanden opleveren aan de developers testen we het ontwerp volgens de gestelde usability richtlijnen.

Om een unieke en onderscheidende gebruikerservaring te realiseren gebruiken we echte content tijdens de ontwerpfase en ontwerpen we unieke grafische elementen zoals:

  • Unieke, custom-made iconen
  • Infographics & illustraties
  • Visuele concepten voor fotografie
  • Art direction en aansturing van de fotograaf
  • 2D video’s

Iedereen verdient tenslotte een onvergetelijke gebruikerservaring.

WAT HEBBEN WE IN HUIS?

User interface design is onderdeel van onze UX design toolkit. De designer heeft, naast de UX researcher en interaction designer, een specifieke rol binnen het UX expert team. Raak je klant met pixel perfect design en zorg voor onderscheidend vermogen in de markt.

Expert Andre

Andre

User interface designer

Andre is user interface designer en ontwerpt pixel perfect software applicaties en websites.

Plan een afspraak

Werk

Machiel Oskam

Machiel Oskam

UX Expert — E-Health

UX spreekuur

Maak een afspraak met mij om te sparren over jouw UX uitdagingen. Ik ben gespecialiseerd in digitale strategie voor de lange termijn waarbij een meer klantgerichte transitie in gang worden gezet. Ik word enthousiast van alles omtrent Human capital, e-learning en Saas software. Ik stuur je een email om een tijdstip in te plannen.

Contact

Haal meer uit je software en digitale business.

Neem contact met ons op over:

Beschikbaarheid UX expert teamUX design projectUX expert reviewIncompany training of workshop

Bedankt, je bericht is verstuurd!

Tamara neemt contact met je op.

Tamara

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl

MAASHAVEN ZUIDZIJDE 2

3081 AE ROTTERDAM

010 - 8911051 Plan Je Route

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl