Customer Journey Map

Breng de klantreis in kaart er verbeter de gebruikerservaring — op alle contactmomenten.

Stap in de schoenen van je klant

Een customer journey map helpt je om de klantreis in kaart te brengen en creëert een helder overzicht van de klantervaring op alle digitale contactmomenten. Zo kun je snel zien op welke gebieden gebruikers vastlopen of negatieve ervaringen hebben, en daar passende oplossingen voor bedenken. Het verbeteren van die zwakke punten in de klantreis is een continu proces. We helpen jou met het verzamelen van de data, het visualiseren van de klantreis en het opstellen van een roadmap met de belangrijkste activiteiten.

JE WILT
…leren hoe klanten en gebruikers jouw producten en diensten ervaren, over een specifieke periode en over alle digitale contactmomenten.

JE KRIJGT
… een overzicht van de interacties die klanten hebben met jouw product, hoe ze de kwaliteit van jouw product ervaren tijdens het gebruik – van begin tot eind. De customer journey geeft een duidelijk beeld van bestaande problemen en verbeterpunten.

Research & Insight

Klantonderzoek is onderdeel van onze innovatie toolbox. Het is een waardevolle start van het user-centered design proces. Je leert wat de behoeften en intrinsieke motivaties zijn van jouw potentiële gebruikers, voordat je investeert in product ontwikkeling. Wat we nog meer doen:

Expert Dave

Dave de Lange

Director of User Experience

Dave is onze Lean UX expert en ontwerpt waardevolle interacties met behulp van data. Op basis van analytics en klantonderzoek voert hij samen met jouw tech- en marketingteam experimenten uit die leiden tot hogere conversie en blijere klanten.

Neem contact op met Coen

Werk

Machiel Oskam

Machiel Oskam

UX Expert — E-Health

UX spreekuur

Maak een afspraak met mij om te sparren over jouw UX uitdagingen. Ik ben gespecialiseerd in digitale strategie voor de lange termijn waarbij een meer klantgerichte transitie in gang worden gezet. Ik word enthousiast van alles omtrent Human capital, e-learning en Saas software. Ik stuur je een email om een tijdstip in te plannen.

Contact

Haal meer uit je software en digitale business.

Neem contact met ons op over:

Beschikbaarheid UX expert teamUX design projectUX expert reviewIncompany training of workshop

Bedankt, je bericht is verstuurd!

Tamara neemt contact met je op.

Tamara

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl

MAASHAVEN ZUIDZIJDE 2

3081 AE ROTTERDAM

010 - 8911051 Plan Je Route

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl