UX times

Online Department gaat samenwerken met National eHealth Living Lab (NeLL)

Door Machiel, Oprichter & UX speaker/trainer @ Online Department

Online Department, gespecialiseerd in onderzoek en gebruiksvriendelijkheid van eHealth applicaties, en het National eHealth Living Lab (NeLL) zetten zich samen in om succesvolle eHealth te maken.

De ambities van NeLL sluiten naadloos aan bij die van Online Department: een bijdrage leveren aan toekomstbestendige zorg in Nederland door waardevolle en succesvolle eHealth producten te ontwikkelen. Wij geloven net zoals NeLL dat eHealth alleen succesvol geïmplementeerd kan worden als toepassingen uitvoerig getest en doorontwikkeld worden, in samenwerking met de eindgebruikers.

De UX designers van Online Department zijn experts in het borgen van de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van eHealth software en digitale producten. Dit doen wij door o.a. het uitvoeren van gebruikersonderzoek en het valideren en testen van digitale producten. Denk daarbij aan het afnemen van interviews, het testen van prototypes of volledig uitgewerkte visuele schermen van de applicatie, altijd samen met professionals en gebruikers.

In de samenwerking met NeLL zetten wij onze expertise in op het gebied van User Experience Research en Design en coaching van eHealth Start-ups.

Alles leren over UX? Ontvang de UX Times nieuwsbrief in je mailbox.

Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden en alleen gebruikt voor onze mailinglist.
Contact

Haal meer uit je software en digitale business.

Neem contact met ons op over:

Contact

Expert Tamara

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl

Maashaven Zuidzijde 2

3081 AE Rotterdam

Plan Je Route

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl