Online Department is partner van National eHealth Living Lab (NeLL) - Online Department

UX times

Online Department is partner van National eHealth Living Lab (NeLL)

Amy Gottenbos

Online Department, gespecialiseerd in de ontwikkeling en gebruiksvriendelijkheid van eHealth applicaties, is partner geworden van het National eHealth Living Lab (NeLL).

De ambities van NeLL sluiten naadloos aan bij die van Online Department: een bijdrage leveren aan toekomstbestendige zorg in Nederland door waardevolle en succesvolle eHealth producten te ontwikkelen. Wij geloven net zoals NeLL dat eHealth alleen succesvol geïmplementeerd kan worden als toepassingen uitvoerig getest en doorontwikkeld worden, in samenwerking met de eindgebruikers.

De UX designers van Online Department zijn experts in het borgen van de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van eHealth software en digitale producten. Dit doen wij door o.a. het uitvoeren van gebruikersonderzoek en het valideren en testen van digitale producten. Denk daarbij aan het afnemen van interviews, het testen van prototypes of volledig uitgewerkte visuele schermen van de applicatie, altijd samen met professionals en gebruikers.

In de samenwerking met NeLL zetten wij onze expertise in op het gebied van User Experience Research en Design en coaching van eHealth Start-ups.

UX expert worden? Ontvang de UX Times nieuwsbrief in je mailbox.

Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden en alleen gebruikt voor onze mailinglist.
Contact

Haal meer uit je software en digitale business.

Neem contact met ons op over:

Contact

Tamara

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl
Online Department

MAASHAVEN ZUIDZIJDE 2

3081 AE ROTTERDAM

010 - 8911051 Plan Je Route

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl