Willem & Drees

Bestel je gezonde en biologische foodboxen gewoon online.

Bezoek de site

De vraag

We waren al een jaar de website van Beebox iteratief aan het verbeteren, toen de fusie met Willem & Drees eind 2016 een feit werd. Beebox was een leverancier van groenten- en fruitpakketen van boeren uit de buurt. Door de fusie moest de webshop worden aangepast. Naast het bestellen van de Beebox werd ons gevraagd om het assortiment van Willem & Drees in de webshop te integreren.

Willem & Drees draagt echt bij aan een duurzamere voedselketen.

De fusie bracht nieuwe logistieke uitdagingen met zich mee. Er was haast geboden om de klanten nu ook de mogelijkheid te bieden om de standaard pakketten te verrijken met producten uit het nieuwe en omvangrijke assortiment.

Aanpak

Om de behoeften van de klant en de franchisenemers beter in kaart te brengen zijn we gestart met een serie interviews. De inzichten hebben we vertaald naar nieuwe gebruikerspaden en een verbeterde checkout. Omdat we binnen drie maanden live wilden met de website, werkte ons team op locatie bij Willem & Drees. Zo konden we direct - in korte, intensieve sprints - de wensen van CEO Drees Peter van den Bosch en de product manager vertalen naar het nieuwe design.

Resultaat
  • Integratie met de webshop
  • Verbeterde usability
  • Consequente look & feel

Toekomst

Het voordeel van deze co-creatieve vorm van samenwerking is dat er veel waardevolle en creatieve ideeën zijn gegenereerd om de gebruiker een nog betere service te bieden. Deze ideeën en concepten staan voor het komende jaar op de agenda. We hebben intensief samengewerkt met Stamkracht, de development partner van Willem en Drees.

UX experts as a service? Hoe dat werkt kun je lezen via onderstaande link.UX experts as a service

Ik ben echt onwijs trots op het resultaat. Mooi hoe we onze visie over samen bouwen ook door vertaald hebben in dit project. Een tandje erbij als het moest, vertrouwen op elkaars kracht en expertise en een beetje lol op z’n tijd.

Drees Peter van den Bosch CEO
Expert Coen

Coen

Director of User Experience

Coen heeft intensief samengewerkt met Willem & Drees aan de lancering van de nieuwe webshop. Neem contact op met Coen voor meer informatie over deze succesvolle samenwerking.

Maak een afspraak
Machiel Oskam

Machiel Oskam

UX Expert — E-Health

UX spreekuur

Maak een afspraak met mij om te sparren over jouw UX uitdagingen. Ik ben gespecialiseerd in digitale strategie voor de lange termijn waarbij een meer klantgerichte transitie in gang worden gezet. Ik word enthousiast van alles omtrent Human capital, e-learning en Saas software. Ik stuur je een email om een tijdstip in te plannen.

Contact

Haal meer uit je software en digitale business.

Neem contact met ons op over:

Beschikbaarheid UX expert teamUX design projectUX expert reviewIncompany training of workshop

Bedankt, je bericht is verstuurd!

Tamara neemt contact met je op.

Tamara

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl

MAASHAVEN ZUIDZIJDE 2

3081 AE ROTTERDAM

010 - 8911051 Plan Je Route

Algemene informatie


info@onlinedepartment.nl

Worskhops & Masterclasses


events@onlinedepartment.nl